Jdi na obsah Jdi na menu
 


Mladí hasiči - Strážnice 17. 6. 2012

17. 6. 2012

Závody ve Strážnici se konaly v neděli 17. června.
Přesto, že se v Blatnici právě konala hlavní pouť, sešlo se "7 statečných" mladých hasičů, kteří nás reprezentovali na těchto závodech.
Soutěžilo se jednokolově v požáním útoku a ve štafetě 4x60 metrů. Obě disciplíny se běžely  na asfaltové silnici a vzhledem k panujícímu vedru to byly docela náročné závody. Trať pro štafetu 4x60m vedla do zatáčky. V kategorii mladších žáků se do závodů přihlásilo 15 týmů.
Začínali jsme nejdříve na požárním útoku se startovním čílem 10. Velmi slibně rozběhnutý útok bohužel zpomalilo rozpojení hadice B od mašiny. Michal od rozdělovače se sice vrátil k základně a hadici napojil, ale výsledný čas 39,71 stačil pouze na 10. místo.
Ve štafetě 4x60m běžela dvě družstva. Po nezdaru v požárním útoku se projevila bojovnost všech našich závodníků a štafetu zaběhli velmi dobře. První družstvo dosáhlo výborného času 60,39 a s tímto časem jsme obsadili 4. pozici. Do druhého družstva jsme si vypůjčili jednoho závodníka z Kozojídek. Druhé družstvo bylo sice pomalejší než první, ale také si svůj čas z minulých závodů vylepšilo.
Na video ze štafety se můžete podívat zde: 
Po vyhodnocení výsledků jsme skončili na celkovém 7. místě.
Velký dík patří také rodičům a příznivcům, kteří nás v hojném počtu přijeli podpořit.

 

snimek-057--2-.jpg

 

 

Náhledy fotografií ze složky Závody - Strážnice 2012