Jdi na obsah Jdi na menu
 


TFA na veletrhu Pyros v Brně 1.6.2019

2. 6. 2019

dsc07024.jpg

V rámci veletrhu Pyros v Brně se v sobotu 1. června konaly mimo jiné i závody TFA dětí a dospělých.
Na veletrhu bylo možné vidět ukázky ze zásahů hasičů, policie, záchranářů a děti si mohly vyzkoušet nejrůznější techniku, přistroje, dovednosti a znalosti ze zmíněných oborů v rámci akce Záchranáři dětem. 
Na TFA mladých hasičů jsme měli 4 zástupce a mezi dospělými závodil Ondra Rybnikář. Konkurence byla velká - závodů se zúčastnili závodníci nejen z jižní Moravy, ale i jiných krajů. Ve 4 dětských kategoriích závodilo celkem 84 mladých borců.

V kategorii mladších chlapců (10 - 12 let) závodil Ondra Mezuliáník, který nenechal nic náhodě a s velkým náskokem 14 sekund svou kategorii vyhrál a odvezl si pohár za 1. místo a krásné ceny. 

V kategorii starších dívek jsme měli Moniku Kuřinovou. Přesto, že Monika patřila ve své kategorii k nejmladším závodnicím, dokázala perfektním výkonem porazit i o dva roky starší soupeřky a získala fantastické 2. místo. 

V kategorii starších chlapů byla konkurence největší - v této kategorii závodilo 42 kluků ve věku 13 - 15 let. Naši závodníci Simon Vyskočil a Štěpán Žufan patřili sice k nejmladším, přesto se neztratili. 
Simon Vyskočil skončil na parádním 8. místě a Štěpán Žufan bral 22. místo

V kategorii dospělých do 35 let závodil Ondra Rybnikář. Náročná trať končila výstupem na věž s 240 schody. Ondra nezklamal početné fanoušky z Blatnice a ukázal, že na to má. Ve své kategorii byl nejlepší a s časem 3:52:72 zaslouženě vyhrál a odvezl si pohár a ceny za 1. místo. 

Díky všem za fantastické výkony a úžasný sportovní zážitek.

Fotky ze závodů a z veletrhu najdete zde  

Video Ondra Mezuliáník

Video Monika Kuřinová

Video Simon Vyskočil

Video Štěpán Žufan

Video Ondra Rybnikář

 

Účastníci zájezdu a fanoušci
dsc07028.jpg