Jdi na obsah Jdi na menu
 


Mladí hasiči - závody v Miloticích na 60 a 100 metrů

28. 6. 2020

dsc08866.jpg

Další závody jednotlivců v běhu na 60 a 100 metrů se konaly v Miloticích 27. června 2020. 

Závody byly velmi náročné kvůli ztíženému terénu - den před závodem se prohnala Miloticemi silná bouřka a hřiště bylo podmáčené. Pro kategorii starších chlapců byla z důvodu bezpečnosti snížená bariéra na 70 cm. 
Naši 4 borci si s terénem poradili velmi dobře a na trati si zaběhli své osobní rekordy. 

Ondra Mezuliáník startoval nejdřív v kategorii mladších dorostenců na 100 metrové trati. Cíl trati sice končil ve vodě, ale Ondra v prvním pokusu zaběhl čas 21,19 a ten mu zajistil krásné 2. místo. 
V kategorii starších chlapců na 60 metrové trati pak Ondra zaběhl v prvním pokusu čas 12,70 a jako jediný se dostal pod 13 sekund. Zaslouženě si z této kategorie odnesl medaili za 1. místo.

Simon Vyskočil nás reprezentoval v kategorii starších chlapců a v prvním pokusu zaběhl fantastický čas 13,80. V silné konkurenci stačil tento čas na 4.místo. Medaile sice unikla Simonovi o pouhou 0,1 sekundy, přesto radost z výsledného času byla obrovská. 

Dominik Klepáč si také zaběhl svůj rekord. Při druhém pokusu se dostal na čas 17,01 a v kategorii starších chlapců obsadil celkové 9. místo. 

Monika Kuřinová byla jedinou naší reprezentantkou v kategorii starších dívek. Monika nenechala nic náhodě a s časem 14,76 z prvního pokusu si zajistila krásné 2. místo

Při vyhlašování výsledků převzali naši borci vedle medailí za milotické závody také medaile a ceny za předchozí závody v Mistříně, které si nemohli převzít kvůli našemu dřívějšímu odjezdu. Na krku Ondry tak cinkaly 4 medaile a Monice dvě smiley.

Fotky ze závodů jsou zde:  

Tady se můžete podívat na videa ze závodů: 

Ondra

Simon

Dominik

Monika