Jdi na obsah Jdi na menu
 


Mladí hasiči - halové závody ve Velké n. Vel. 19. 3. 2022

20. 3. 2022

dsc00306--2-.jpg

Trvalo tři roky, než jsme se mohli setkat na halových hasičských závodech. První se konaly ve Velké nad Veličkou v sobou 19. března. Sjelo se sem 26 družstev starších žáků, 16 družstev mladších žáků a 4 družstva přípravky a dětí zde bylo téměř 250!

Den před závody bohužel onemocněly tři děti, které se připravovaly na halovky. Na poslední chvíli jsme tak museli řešit náhradníky, kteří si disciplíny už nestihli vyzkoušet a došlo i na improvizaci. Nicméně všichni se svých úkolů zhostili s plným nasazením a konečné výsledky nebyly vůbec špatné - obě naše družstva se umístila v první polovině startovního pole. 

Naši MLADŠÍ ŽÁCI sice dvakrát chybovali na uzlové štafetě, ale štafetu 4x40 metrů zaběhli s třetím nejrychlejším časem a na štafetě dvojic byly devátí. Celkově skončili na slušném 7. místě

STARŠÍ ŽÁKY jsme museli kvůli nemocnosti doplnit mladšími, ale i tak si vedli dobře. Na štafetě 4x40 metrů byli třetí nejrychlejší a na štafetě dvojic skončili na 15. místě. Předčasné vyběhnutí na uzlové štafetě je bohužel odsunulo a celkově skončili na 9. místě.  

Pro většinu děti to byly úplně první halové závody a získané zkušenosti v budoucnu určitě zhodnotíme. 
Další závody nás čekají už za tři týdny, tak držte palce!

Video mladších žáků

Video starších žáků