Jdi na obsah Jdi na menu
 


Mladí hasiči - závody v Mistříně 7. 5. 2023

9. 5. 2023

1.jpgV neděli 7. května nás čekaly náročné závody v Mistříně. Jsou to jediné závody, kde se požární útok dělá s nástřikovými terči. K tomu se přidal silný vítr a bylo o zábavu postaráno... 

V kategorii mladších žáků soutěžilo 18 družstev a soutěžili v požární útoku a ve štafetě CTIF. I přes menší komplikace s náhlým onemocněním jednoho našeho závodníka zvládli naši mladší útok na jedničku. Terče naplnili v čase 24,03 a tuto disciplínu s velkým náskokem vyhráli a dokonce je nepřekonal ani nikdo z kategorie starších. Stejně dobře si vedli ve štafetě CTIF, kterou vyhráli s náskokem 6 vteřin. Zaslouženě si odvezli pohár za 1. místo. 

Starší kategorie měla k oběma disciplínám ještě navíc požární útok CTIF. V této nejméně oblíbené disciplíně obsadili naši 12. místo. V požárním útoku pak s časem 31,51 byli sedmí a na štafetě CTIF pátí. Celkově obsadili krásné 7. místo ze 17 družstev. 

Domů jsme přijeli až večer, ale na odpočinek nebylo moc času, protože hned v pondělí ráno jsme jeli opět do Mistřína na "šedesátky" a "stovky".

Tady je video mladších žáků: 

Vide starších žáků